Lidt om mig

Jeg er født i 1967 i Málaga – Andalusien (Sydspanien). Jeg voksede op i Málaga og i Marbella og da jeg var 20, flyttede jeg til Sevilla, hvor jeg boede indtil jeg i 1997 flyttede til Aarhus.

Jeg har læst grafisk design i Málaga og er gået på Arkitektskolen i Sevilla og i Aarhus. Til daglig arbejder jeg som grafisk designer.

Sprog og litteratur har min store interesse og jeg har altid læst meget på spansk, engelsk og dansk. Jeg er speciel interesseret i skønlitteratur. En af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst på spansk er “Den sindrige ridder Don Quixote de la Mancha”. På dansk er jeg vild med Dan Turèll og med Henrik Stangerup.

Jeg skriver selv små fortællinger og romaner, hovedsageligt på spansk.

Madlavning er andet område der interessere mig. Tjek evt. min hjemmeside www.tapas.casapaco.dk hvor du kan finde opskrifter og tips om hvordan du lave spansk mad, med ingredienser man kan købe i Danmark.

Brejning – Vejle

Jeg bor nu i Brejning, tæt på Børkop i Vejle Kommune, hvor jeg flyttede sammen med min kone Charlotte i efteråret 2016.

Jeg elsker at gå ture i skoven, at cykle i området (på trods af alle bakker) og sejle i Vejle Fjord.  Elsker så meget at går ture at, hvis du er med på det, kan vi tage spansk undervisning mens vi gå. Skal det være i Vejle, kan jeg også godt lide byvandring.

I 2017 gik Charlotte og jeg Camino de Santiago fra León (som er min mors fødeby) til  Santiago. Det er en tur jeg godt kan anbefale. Har du tid, kan du tage den fra grænsen til Frankrig fra byen Saint-Jean-Pied-de-Port (“San Juan Pie de Puerto” på spansk eller “Donibane Garazi” på baskisk).

Jeg har altid søgt at kombinere det danske og det spanske og dyrke begge sider, derfor er jeg tit i Spanien og ikke kun i Málaga, hvor min familie bor. Jeg har været flere gange på Mallorca. Har rejst i nordspanien: Asturias, Cantabria og Baskerlandet. Jeg har været på vintur i La Rioja og i El Bierzo.