Spansk undervisning

Spansk undervisning i Vejle og Trekants området

Har du lyst til at lære eller forbedre dit spansk? Skal du på ferie i Spanien eller Latinamerika og vil lære at kommunikere på hotellet, baren, restauranten osv?

Jeg tager udgangspunkt i det du har brug for og vi øver det, indtil du føler dig sikker. Jeg bruger hverdagssituationer som dem der vil opstå i din rejse til at guide dig igennem det spanske sprog.

Vi ser klip fra spansk TV, hører til spansk radio og musik og går på nettet for at finde de informationer vi har brug for….. på spansk. Så vi bliver fortrolige med den måde informationerne præsenteres (Det er nemlig ikke helt ligesom på danske hjemmesider).

Jeg introducerer dig for spansk tapas og vinkultur. Hvorfor gør spanierne som de gør? Se også min hjemmeside om tapas: www.tapas.casapaco.dk

Da jeg har boet i Danmark i mange år og er dansk gift, kender jeg alle faldgruber man som dansker kan falde i, specielt når det kommer til udtale (som er enorm vigtig for at blive forstået).

Vi kan også læse og oversætte digte eller romaner fra de mange spændende forfatter der bruger spansk til at skrive deres værker

Caminante, son tus huellas
el camino, y nada más;
caminante no hay camino,
se hace camino al andar.

… som blev skrevet at Antonio Machado i 1913 og kan oversættes som:

Vandrende, dine spor
er vejen og intet andet;
vandrende, der findes ingen vej
vejen åbner sig ved at gå.

Forbered din tur i det spanske

Har du en speciel interesse i Spanien eller en af landets spændende regioner, kan jeg hjælpe dig med råd og vejledning om din tur:

Hvad kan du besøge, udover de velkendte steder?
Hvad kan du spise / drikke?
Hvor kan du bo?
Er der vandreture i området?
Hvilke spændende bygninger er der i området?
Tales det en speciel dialekt i den region, du skal være?

Vi kan også tage disse spørgsmål, som led i spansk undervisning så du er godt klædt på når du skal tale med de indfødte.